Rayaan

Hei! löytyisikö sinulta kyytiä mahdollisesti huomiselle?

Mathias

Moi Rayaan, minä tulen peliin muuta kautta. Valitettavasti en pysty tarjoamaan sinulle kyytiä

Minni

Hei, jos on kyse Ponnariturnauksesta niin meidän kyytiin mahtuu. T. Matti

Mathias

Voisiko Rayaan tulla mukaan pelaamaan Ponnariturnaukseen 23.9? Kyyti varmasti järjestyy

Ceci

KUPLANPYSTYTYSTALKOOT LA 14.10

Tässä on hyvä mahdollisuus tienata rahaa joukkueelle!

Hei kaikille,

Hallin kasaus Espoonlahdessa on lauantaina 14.10.2017 (sunnuntai 15.10 on varapäivä) klo 9.00 - kunnes kupla on ylhällä ja työnjohto antaa luvan poistua. Jos sää on lauantaina liian sateinen ja tuulinen niin aloitamme työt sunnuntaina.

Henkilötarve vähintään 80 henkeä. Talkooryhmän pitää olla paikalla niin kauan, kuin työnjohto antaa luvan poistua, muuten työ tulee liian raskaaksi muille, jos kuitenkin pitää lähteä aikaisemmin pois niin olisi suotavaa hoitaa tilallensa jonkun jatkamaan hommia.

Talkooryhmään tulevan tulee olla vähintään 15 vuotta täyttänyt ja fyysiseen työhön kykenevä.
Talkooryhmän tulee olla käytettävissä myös varapäivänä jos joudumme siirtämään kasauksen sunnuntaille. Talkooryhmän tulee sitoutua olemaan paikalla kyseisenä päivänä kunnes päivän työt on saatu valmiiksi. Talkooryhmä saa vahvistuksen nostopäivästä n. vuorokautta ennen kun alueen säätiedot varmistuvat jos tietoa ei tule niin kasaus on lauantaina.

Talkooryhmälle voidaan nimetä kaikkia työmaalla olevia tehtäviä ja työnjohto vastaa tekijöiden valinnasta kuhunkin tehtävään.Talkoolaiset pukeutuvat säänmukaiseen varustukseen, jossa pystyy tekemään fyysistä työtä. Vaatteet voivat likaantua, eli ei parhaita vaatteita päälle. Talkooryhmäläisille varataan työrukkasia. Halliyhtiö ottaa talkoolaisille tapaturmavakuutuksen.

Talkooryhmän työpanoksesta maksetaan kyseiselle seuralle/joukkueelle 12 euroa / tunti / henkilö. Talkooryhmille tarjotaan ruokailu noin kello 13.00, kahvia, alkoholittomia juomia ja leipää ym.

Vuoron voi siis jakaa, kaikkien ei tarvitse olla paikalla koko päivää, vaan tehtävän voi jakaa osiin haluamallaan tavalla.

Sitovat ilmoittautumiset Susalle
hurrigaanit06jojo(miuku)gmail(piste)com
Ma 2.10 mennessä, viestiin otsikko "Kupla 2017".
ILMOITA:
-Joukkueen nimi
-Henkilön nimi
-Puhelinnumero (mahdollista talkoopäivän siirtoa varten)

Terveisin,

Espoon Jalkapalloilun Tuki Oy
Vesa Vähä-Pietilä
Käyttöpäällikkö

Ceci

Hei,

Tiedoksi kaikille uusille ja muistutuksena kaikille vanhoille meidän ilmoittautumisohjeet Nimenhuudossa:
* treeneihin tulee ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä
* peleihin tulee ilmoittautua viimeistään 3 päivää ennen
* turnauksiin tulee ilmoittautua viimeistään 2 vkoa ennen (pl. matkaturnaukset, joiden aikataulusta ilmoitetaan erikseen)

HUOM! Se 'out' ilmoittautuminen on ihan yhtä tärkeä tieto kuin 'in'!

Tietysti viime hetken muutoksia tulee aina, ja se on ihan normaalia, mutta jos ne koskee peliä tai turnausta niin pyydämme laittamaan niistä erikseen tiedon valkuille/jojolle.

Jos kaikki noudatamme yllä mainittuja aikatauluja, kaikki suunnittelu helpottuu huomattavasti ja ehdimme ajoissa pyytää apua muista peliryhmistä tarvittaessa.

Kiitos yhteistyöstä!

T. Ceci-jojo